Reviews

Zorg met liefde

Zorgkaart Nederland 25 juni 2020
De dames van Bonniers werken echt uit liefde, dat merk je aan hun manier van werken, en dat waardeer ik enorm, ze nemen de tijd en geven de aandacht die er nodig is

“Jullie krijgen een 11!”

geschreven door mw van B., oktober 2019
Ik heb al een langere tijd hulp in de huishouding van Bonniers waar ik HÉÉL tevreden mee ben. Nu ook een periode na mijn operatie hulp gehad voor het aantrekken van steunkousen, wat mij gelukkig nu weer zelf lukt. Jammer, want ik mis de korte praatjes en gezelligheid van het hele team. Allemaal bedankt en als het weer nodig is weet ik jullie te vinden. Een 10 is het hoogste, maar van mij krijgen jullie een 11!

“Voor ons zo gewoon, maar toch bijzonder…”

geschreven door Sabrina, medewerker, oktober 2019
Blij dat ik deel mag zijn van dit bijzondere team! Gefeliciteerd met het behouden van het Prezo certificaat!

“Bonniers Zorg is bijzonder!”
geschreven door fam vd M, september 2019
De kleinschaligheid brengt toegankelijkheid door het persoonlijke contact en de korte lijnen. Dat hebben wij zeker gemerkt in de laatste levensfase van onze man/vader/opa. De betrokkenheid was heel groot. Deskundige hulp in het meedenken en meebewegen in wat de situatie vroeg aan ondersteuning en wat mogelijk zou zijn. Professionele zorg met een grote mate van persoonlijke invulling. Het personeel neemt de tijd voor het sociaal verbinden en doet dat met een heerlijke dosis humor die beide de situatie verzachten. Zo moet het zijn! Dank daarvoor.

“Grote inzet…”
geschreven door mw R, augustus 2019
We begonnen juist aan jullie te wennen toen, nog sneller dan we eigenlijk wilden, de overstap is gemaakt en mijn man is opgenomen.
Een aantal zorgverleners, die allemaal grote inzet tonen, en goede zorgkwaliteit hebben. Correct, vriendelijk en soms troostend. Allen heel hartelijk dank voor jullie inzet!

“Hemel op aarde”
geschreven door een geinterviewde uit onze cliënttevredenheids-onderzoek van juli 2019
Ik ben tevreden over alles. Het is een hemel op aarde, vergeleken met andere thuiszorgorganisaties.

“Alsof ik in een warm bad ben gestapt”
geschreven door mevrouw K, mei 2019
Na jaren bij een andere thuiszorg instantie voor lichamelijke verzorging over gestapt en het is alsof ik in een warm bad ben gestapt. Er wordt naar jou als individu gekeken en je krijgt de zorg die je nodig hebt bovendien wordt er veel met je mee gedacht. Ik krijg al jaren hulp van ze in de huishouding en er komt wekelijks iemand met een hart van goud en werkt zich uit de naad. Als er een keer een vervangster komt is het ook altijd een aardig en vriendelijk persoon.

“Praatje”
geschreven door dhr B, februari 2019
Ze komen iedere dag steunkousen aan doen en de avond uit doen en gezellig een praatje maken ik geef een dikke 10 gezellige dames.

“Op maat”
geschreven door een respondent uit onze cliënttevredenheids-onderzoek van oktober 2018
Bonniers is een geweldig bedrijf dat laat zien dat thuiszorg heel persoonlijk en op maat gemaakt kan zijn.

“Correct en meelevend”
geschreven door mevrouw R, augustus 2018
De houding van de zorgverleners vonden wij prima. iedereen is anders, maar allen waren correct en meelevend. De volgende keer kiezen we weer voor Bonniers Zorg: we zijn gewoon tevreden.

“Er werd zelfs nog gelachen”
geschreven door mevrouw Kn, juni 2018
Ik wil jullie, middels deze review, bedanken voor de goede thuiszorg voor C.. Met name de laatste periode is heel intens geweest. Ook voor jullie medewerkers. Wij hebben het enorm gewaardeerd dat er bijvoorbeeld bij het indelen van de mensen bij C. rekening werd gehouden met de persoonlijke relaties. Zeker tijdens de laatste periode waarbij mijn moeder zo achteruit ging en wij daar als familie omheen stonden. Het persoonlijke en respectvolle contact heeft dit voor zowel C. als voor onszelf iets draaglijker gemaakt. Er werd zelfs nog af en toe gelachen.

“Op zijn gemak”
geschreven door familie V, mei 2018
Hartelijk dank voor jullie geweldige zorg, vriendelijkheid en de tijd die jullie namen voor mijn man. Niet alleen C. voelde zich op zijn gemak, maar ook wij mochten delen in jullie prettige manier van omgaan met de medemens zoals een vriendelijk woord, een handige tip enzovoorts. Mensen, het ga jullie goed en blijf dit werk doen zoals je het nu doet.

“Stuk voor stuk fijne verzorgers”
geschreven door mevrouw O, mei 2018
Mijn vader was erg tevreden over de zorg. Stuk voor stuk waren het fijne verzorgers.

“Betrokken”
geschreven door mevrouw S, januari 2018
Mijn dank wil ik graag via deze review uitspreken voor de zorg voor mijn beide ouders. De zorg was van korte duur. Maar we hebben gezien dat de zorg betrokken en accuraat is. Het contact met kantoor was constructief. Bij deze ook onze waardering voor Patricia van de huishouding.

“Hartelijk dank”
geschreven door familie de J, juni 2017
Hartelijk dank voor de fantastische zorg die we de afgelopen maanden hebben gekregen.

“Voor mijn hulpen”
geschreven door mw T, april 2017
Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor alle hulp en opbeuringen die ik in de achterliggende tijd heb mogen ontvangen. Het heeft voor mij de tijd een stuk dragender gemaakt. Allemaal hartelijk dank!

“Fijn”
geschreven door dhr en mw J, maart 2016
De zorg voor onze tante is goed en fijn verlopen. De situatie was complex, maar het zorgteam van team Viersprong heeft gedaan wat in hun macht lag. De communicatie naar ons toe was prettig en fijn.

“Alle lof”
geschreven door dhr TP, december 2015
Begin 2014 zijn wij overgestapt van een landelijk opererende zorgaanbieder naar BonniersZorg.
Door de uitstekende zorg die BonniersZorg en de verzorgsters bieden kan mijn 92 jarige vader nog steeds zelfstandig thuis blijven wonen.
BonniersZorg werkt met een vast vteam waardoor mijn vader de verzorgsters kent en de zorg heel persoonlijk is geworden.
Naast de noodzakelijke zorg is er ook tijd voor een praatjke en om gezamenlijk een nkopje koffie te drinken.
Sterke punten van BonniersZorg zijn:
– een goede organisatiestructuur die ondersteuning geeft aan een mantelzorger
– altijd bereikbaar
– altijd bereid om mee te denken en te zoeken naar oplossingen
Alle lof voor de werkwijze en inzet van BonniersZorg.

Met vriendelijke groet
Ton

“Meet and Greet”
geschreven door Mw PNB, oktober 2014
Met veel enthousiasme heb ik deel genomen aan de Meet and Greet van 8 oktober. Ik vond het fijn om uitgebreid geinformeerd te worden, waar Bonniers Zorg voor staat. Ook gaf het mij een goed gevoel, dat ik alles kon vragen.

“Top team”
geschreven door Mw B, december 2013
Als ik ooit zelf zorg nodig heb, dan kies ik zeker weer voor jullie. Ik zal jullie bij iedereen die het maar horen wilt zeggen wat voor een top team jullie zijn!

“De dames van Bonniers”
geschreven door H en R de W – 31 augustus 2013
Heel hartelijk bedankt voor alle goede zorgen aan onze moeder. We hoorden van haar altijd weer lovende en dankbare woorden over ‘Bonniers’. Dankzij jullie heeft ze het na het overlijden van onze vader toch nog bijna twee jaar kunnen volhouden in haar huis, met haar rommeltjes en frutseltjes, met haar onvolprezen tuin, genietend van spelletjes, wandelingetjes, lekkernijen (friet! taart!) samen musiceren, voorlezen enzovoorts. Jullie lieten haar in haar waarden, speelden geweldig in op wat haar in haar actieve leven bewoog, en gaven haar al die tijd het gevoel dat ze zélf de dingen deed. Ondanks haar steeds sterkere dementie bleef ze voor jullie altijd een volwaardige volwassene. Voor dat alles heel hartelijk dank!

“Menselijke maat, betrokkenheid en professionaliteit”
geschreven door dhr K uit Dordrecht – 24 april 2013
Je hoort vaak kritiek op de zorg. Grootschaligheid, bureaucratie en verzakelijking zijn dan de sleutelwoorden. De mensen van Bonnierszorg hebben bewezen dat het ook anders kan. We hebben ervaren dat er terdege rekening gehouden werd met de persoonlijke wensen. Uw mensen hebben laten zien dat menselijke maat, persoonlijke betrokkenheid en professionaliteit hand in hand kunnen gaan. Daarvoor ben ik u zeer erkentelijk.

“Hulp bij douchen”
geschreven door dhr PH uit Dordrecht – 2 augustus 2012
Hierbij wilde ik Bonnierszorg hartelijk bedanken voor de goede verzorging van mijn vrouw tijdens het douchen. Mocht ik zelf eventueel ergens hulp voor nodig hebben, zal ik ongetwijfeld Uw hulp inroepen. Met vriendelijke groet.

“Een 9 voor mijn afstudeeropdracht!”
geschreven door Tom Bogers uit Dordrecht – 16 juli 2012
Afstuderen bij Bonniers Zorg beloond met een 9! Om mijn studie Gezondheidszorgtechnologie af te ronden heb ik mijn afstudeeropdracht bij Bonniers Zorg gedaan. Aan het begin van de stage ben ik bij Bonniers Zorg met open armen ontvangen door alle medewerkers. Ondanks de hectische momenten die af en toe zich voordeden werd er tijd vrijgemaakt voor mijn onderzoek. De kracht van Bonniers Zorg ligt in het feit dat alle medewerkers zich voor de volle 100% inzetten en gezamenlijk de best mogelijke zorg op een persoonlijke manier willen leveren. Deze instelling zorgt samen met de open manier van leiding geven vanuit de directie voor een hele prettige werkomgeving. Ik ben afgestudeerd met als eindcijfer een 9. Ik wens iedere student een dergelijke afstudeerinstelling toe en beveel daarom Bonniers Zorg voor alle studenten aan!

“Konden goed koken…”
geschreven door mevrouw AK uit Dordrecht – 3 april 2013
Door de goede aanvullende verzorging en ondersteuning van Bonnierszorg is het voor mijn moeder mogelijk geweest om thuis te kunnen blijven wonen. Dat heeft ons, als familie, erg goed gedaan en nu zij er niet meer is, is het voor ons leed verzachtend dat wij haar grote wens hebben kunnen vervullen.
De verzorgsters waren erg deskundig, lief en konden goed koken! Zij hebben met veel inzet hun werk goed gedaan. De persoonlijke benadering en samenwerking waren geweldig!!!
Hartelijk dank daarvoor en veel succes met jullie zorgverlening.

“We denken graag met je mee”
geschreven door mevrouw B uit Dordrecht – 6 november 2011
Precies midden in de vakantieperiode had mijn zelfstandig wonende moeder hulp nodig. Ik heb hierbij, met enige schroom,hulp van Bonniers Zorg in moeten roepen. Het deed me goed om één van jullie te horen zeggen: ‘We denken graag met je me’. De knelpunten in de zorg voor mijn moeder waren snel door jullie opgelost. Heelhartelijk dank daarvoor!

“Haar schatten”
geschreven door dhr KH uit Dordrecht – 13 juli 2011
Graag wil ik aan deze site toevoegen mijn ervaring over de verzorging en verpleging die mijn vrouw van Bonniers Zorg hebt gekregen.
Eerste tijd was het nodig dat mijn vrouw ’s morgens en ’s avonds voor het naar bed gaan werd verzorgd, in de loop van de tijd was er op een dag extra hulp nodig en in een later stadium was dag en nacht aanwezigheid van een verpleegkundige gewenst, deze zorg is op een prettige wijze verlopen, steeds op tijd en zo nodig ook met deskundige hulp.
Mijn vrouw noemde de dames die haar kwamen verzorgen haar schatten, zelf vind ik deze opmerking voldoende om aan te geven hoe tevreden ik ben over de zorg.

“Ga zo door!!!”
geschreven door familie vd K uit Dordrecht – 27 juni 2011
Graag wil ik even laten weten dat we erg tevreden zijn met de werkwijze van Bonnierszorg. Door uw medewerkers wordt arbeid geleverd zoals het hoort te zijn en op een manier waar wij erg blij mee zijn. GA ZO DOOR!