Vacature verzorgende IG - Bonniers Zorg, thuiszorg met een kleinschalig karakter

Betrokken zorg, daar staan we voor
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Werken bij Bonniers Zorg

Als Verzorgende niveau 3 IG ben je binnen Bonniers Zorg een belangrijke spil van de organisatie. Op zoek naar een fijne organisatie waar betrokkenheid naar je clienten op prijs wordt gesteld? Waar je als verzorgende nog je eigen verantwoordelijkheden hebt en waar je samen met je collega's een team vormt? Misschien is de functie als Verzorgende niveau 3 IG bij Bonniers Zorg je op het lijf geschreven...

Vacature
VERZORGENDE NIVEAU 3 IG M/V
16-24 uur per week (of in overleg)


Wat mag je verwachten
In de functie Verzorgende niveau 3 IG ligt het accent van de werkzaamheden op de verzorging, uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en begeleidende taken. Het uitgangspunt bij de werkzaamheden van Verzorgende niveau 3 IG is dat de cliënt zoveel mogelijk taken zelf blijft uitvoeren. Daartoe wordt de cliënt zoveel mogelijk gestimuleerd. Zo wordt de cliënt de mogelijkheid geboden om zo lang als mogelijk thuis te blijven wonen.

Wat zijn je taken
De Verzorgende niveau 3 IG verricht lichamelijke en begeleidende verzorging en ondersteuning bij het eten of het in en uit bed helpen van de cliënt. Het uitvoeren van handelingen zoals het klaarzetten en aanreiken van medicijnen en verpleegtechnische handelingen. Het doen van beperkte huishoudelijke activiteiten. Veranderingen in de leefomgeving van de cliënt signaleren en dit doorgeven aan de coördinator en in het aangelegde dossier vermelden.

We vragen

  • afgeronde MBO opleiding kwalificatieniveau 3 aangevuld met de bevoegdheid tot verpleegtechnische handelingen

  • je hebt ervaring in de (ouderen) zorg

  • je bent als een actieve, positieve en optimistische persoonlijkheid te omschrijven

  • het omgaan met vertrouwelijk gegevens van cliënten vraagt om integriteit en betrouwbaarheid

  • kennis en ervaring in van wondbehandeling en verpleegtechnische vaardigheden zoals tiltechnieken, wondbehandeling en ARBO check thuiszorg

  • kennis van de gezondheidszorg en de sociale kaart in de Drechtsteden is belangrijk

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal en schrijfvaardigheid is belangrijk voor een goed contact met de cliënt en medewerkers en is daarom vereist


Wij bieden
Werken in de zorg geeft veel voldoening en waardering. Wij bieden je een prettige werksfeer, volop ruimte om je te ontwikkelen en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Je salaris wordt, afhankelijk van je opleiding en werkervaring, gebaseerd op de CAO VVT.

Vragen?
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met de heer C. Bonnier bereikbaar via telefoonnummer 078-6314758.

Kom je bij ons werken?
Stuur ons een brief + CV naar werkenbijbonnierszorg@bonnierszorg.nl. Graag gaan we met je in gesprek over de mogelijkheden.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu