Over ons - Bonniers Zorg, thuiszorg met een kleinschalig karakter

Betrokken zorg, daar staan we voor
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over Bonniers Zorg

Onze visie op zorg
Bonniers Zorg wil met haar diensten (zorg, huishoudelijke ondersteuning en uitleen van hulpmiddelen), die vanuit hun kernwaarden geleverd wordt, onderscheidende thuiszorg aanbieden.
Onze kernwaarden zijn: bevoegd en bekwaam, verbindend, onderscheidend, persoonlijk en met een trotse houding.


Sinds 1999
In 1999 startte Diana Bonnier een kleinschalige thuiszorgorganisatie. In eerste instantie werktte ze van thuis uit, ze deed alles op de scooter en zette zichzelf in als zorgverlener. Al snel groeide haar onderneming uit tot een dynamisch bedrijf met een flink aantal medewerkers.

Familiebedrijf
In 2009 heeft Diana Bonnier het bestuurders stokje overgegeven aan haar twee kinderen: Louise Hulscher-Bonnier en Coen Bonnier. Het bedrijf groede gestaag, maar de kleinschaligheid en de persoonlijke aanpak en aandacht bleven. Na 10 jaar, in januari 2020 heeft Coen zijn vleugels uitgeslagen richting een ander toekomstperspectief; de uitvaartbranche. Louise Hulscher-Bonnier staat vanaf dan alleen haar mannetje, met een superteam aan gemotiveerde medewerkers om haar heen. Enthosuiast en zin in de zorg-toekomst!

Jubileumboekje
Ter ere van het 15-jarig jubileum van Bonniers Zorg, laten Louise en Coen, maar ook enkele medewerkers en clienten zien wie ze zijn.
Het resultaat is een kleurrijk portret van een uniek familiebedrijf.

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Annebel

Annebel

Greet

Annebel

9:00-9:45

8:45-9:30

7:00-7:45
ivm de kapper

9:00-9:45

Fictieve planning. Daadwerkelijke planning wordt beinvloed door de
gemaakte afspraken tussen cliƫnt en Bonniers Zorg.

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu